FoamShield maakt Het verschil

FoamShield is uitvinder van een innovatieve en gepatenteerde asbestverwijderingsmethode met gebruik van speciaal daarvoor ontwikkeld schuim.

Het heeft 7 jaar onderzoek en ontwikkeling, aan de Universiteit van Atlanta, gekost om te komen tot het FoamShield product zoals dat er nu is. Een schuim dat proactief asbestvezels inkapselt.

Andere aanbieders van schuim hebben het idee gekopieerd maar zijn er niet in geslaagd het product te kopiëren.

Vooraanstaand VIP adviseur J.H. te E. roept doodleuk “schuim is schuim” wetende dat hij op dat moment werkt met Partyschuim, in plaats van het product waarmee is gevalideerd. In het veiligheidsblad van dat Partyschuim staat expliciet dat dat product uitsluitend als Partyschuim mag worden gebruikt. Niets over asbestvezels. Zie Wob  document 3/3, pagina 7 van het boeterapport:

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/wob-verzoeken/2021/10/26/besluit-wob-verzoek-werkbezoek-inspectie-szw-in-rotterdam

Recent heeft TNO onderzoek uitgevoerd naar de werking van dit product. Dit onderzoek heeft aangetoond dat zelfs een simpele toepassing met hechtgebonden plaatmateriaal met een lage concentratie asbest niet onder de grenswaarden kon worden gesaneerd. Zie:  https://publications.tno.nl/publication/34638746/nZg8Vq/TNO-2021-R10986.pdf

Andere namakers gebruiken autowasschuim of misschien zelfs zeepsop of bellenblaas.

Geen van de aanbieders levert de Particle Capture resultaten die FoamShield biedt.

FoamShield is zonder meer de meest vooruitstrevende asbest partner in Nederland.

veiliger

schoner

duurzamer

voordeliger

FoamShield

Gildenweg 2
8304BC Emmeloord

+31 681 454 665
+31 624 888 129
Info@foamshield.eu